Flat Preloader Icon

Reparatie aan uw fatbike in Zwanenburg

Home / Fatbike reparatie Zwanenburg

RDW-erkende vakgarage

Ruime voorraad auto’s en scooters

Gratis leenvoertuig bij reparatie

Als uw fatbike toe is aan een reparatie, komt u naar DJ Auto’s en Motoren in Zwanenburg, regio Halfweg. Fatbikes, met hun kenmerkende brede banden, vragen om specifieke kennis en kunde wanneer het aankomt op reparaties. Deze unieke fietsen, ontworpen om elk terrein te bedwingen, verdienen dan ook niets minder dan specialistische zorg om ze in topconditie te houden.

Reparatie nodig aan uw fatbike?

Maak direct een afspraak

fatbike reparatie

Uw fatbike brengt u naar ons voor een goede reparatie

Een fatbike laten repareren is een vak apart. Of het nu gaat om schade aan het frame, een lekke band of problemen met de versnellingen, bij ons bent u aan het juiste adres voor onderhoud. Onze monteurs zijn getraind in reparatie van een fatbike en weten precies hoe ze uw fiets weer in topconditie krijgen. En mocht u naast een fatbike ook een scooter bezitten, dan kunt u deze met een gerust hart bij ons langsbrengen voor onderhoud. Onze garage is uitgerust om zowel uw tweewielers als vierwielers de zorg te geven die ze verdienen.

Stap op, we staan voor u klaar!

Ondervindt u problemen met uw fatbike of heeft u het gevoel dat er iets niet helemaal goed zit? Wacht dan niet langer. Neem contact met ons op voor een afspraak. We plannen deze op een moment dat het u uitkomt. En heeft u vragen over onderhoud, reparaties of wilt u gewoon wat advies over uw geliefde fatbike? Ons team van specialisten staat altijd klaar om u te helpen.

Nieuwe occasion nodig? Of afspraak maken voor APK of onderhoud?

Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

DJ Auto's en scooters 2023 | Website ontwikkeld door Racod Websites & Webshops