Flat Preloader Icon

Een snelle apk bij onze garage in Zwanenburg

Bij DJ Auto’s kunt u ook terecht voor APK-keuringen.
Plan direct

Home / Apk garage

Zoekt u een goede en snelle apk garage voor een apk in Zwanenburg, regio Halfweg? Kom dan naar DJ Auto’s en Scooters en laat uw auto keuren bij onze garage. Zowel benzine, diesel, hybride of elektrische auto’s kunnen door onze keurmeester worden gekeurd. Terwijl wij de keuring uitvoeren, krijgt u van ons uiteraard een leenauto mee. Zo komt u niet zonder vervoer te zitten. Wilt u een apk laten uitvoeren? Neem dan contact met ons op. Een APK keuring kost €29,95 inclusief afmeldkosten en eventuele roetmeting.

Kom naar onze apk garage in Zwanenburg voor uw periodieke keuring

DJ Auto’s en Scooters is een gerenommeerde apk garage, waar u voor een apk in Zwanenburg, in de omgeving van Halfweg terecht kunt. De apk (algemene periodieke keuring) is verplicht voor elke auto. Zonder correcte en tijdige keuring mag uw voertuig namelijk de weg niet op. Het is dus belangrijk om deze keuring op tijd uit te laten voeren. Onze experts van DJ Auto’s en Scooters voeren deze keuring snel en secuur voor u uit. Zo kunt u weer snel en met een gerust hart de weg op met uw auto. Wanneer uit de keuring blijkt dat het nodig is, kunnen we in overleg met u ook meteen de nodige reparaties aan uw auto uitvoeren. Op afspraak geven wij u gewoon een leenauto mee, zodat u van de apk in onze apk garage zo min mogelijk last heeft.

Ook scooters vallen onder onze expertise

Naast een apk kunt u voor nog vele andere diensten terecht bij onze garage in Zwanenburg, nabij Halfweg. Zo zijn wij ook gespecialiseerd in scooters. U kunt bij ons kiezen uit diverse fraaie scooters, maar ook profiteren van onze dienstverlening. Plan een onderhoudsbeurt voor uw scooter in, of schakel ons in voor scooter reparatie wanneer u problemen heeft met uw scooter. Wij staan te allen tijde voor u klaar.

​Voertuigsoort Datum eerste​ toelating Brandstofsoort​ Wanneer keuren? ​
Personenauto’s (met een ledig gewicht tot en met 3.500 kg) en lichte bedrijfsauto’s (met een maximaal toegestane massa tot en met 3.500 kg)​ ​ ​ ​ ​ ​Na 1 januari 2005​ Benzine, alcohol en/of elektromotor Eerste APK na 4 jaar, daarna twee keer na 2 jaar, daarna elk jaar​
Na 1 januari 2005​ Diesel, gas of anders (evt.in combinatie met elektrisch)​ ​Eerste APK na 3 jaar, daarna elk jaar​
Vóór 1 januari 2005, voertuig niet ouder dan 30 jaar Alle soorten ​ ​Eerste APK na 3 jaar, daarna elk jaar
Voertuig 30 jaar of ouder Alle soorten ​ ​Eens per 2 jaar
Vóór 1 januari 1960 Alle soorten ​ ​Geen APK-plicht
​Zware voertuigen (boven de 3.500 kg)  ​ Na 1 januari 1960​ Alle soorten ​ Elk jaar APK​
Vóór 1 januari 1960 Alle soorten ​ Geen APK-plicht ​
Bijzondere voertuigen (taxi, ambulance, bus, vervoer gevaarlijke stoffen) Alle toelatingsdata Alle soorten ​ Elk jaar APK ​
 

De invloed van wijzigingen in de brandstof

Als de brandstof van uw voertuig wijzigt, dan kan dit van invloed zijn op de datum per wanneer u het voertuig voor APK moet laten keuren. Bijvoorbeeld een auto gaat van benzine naar gas, de APK-keuring verandert dan van de eerste keer na 4 jaar, dan 2, weer 2 en dan 1 naar eerste APK-keuring na 3 jaar en daarna elk jaar.

De kosten voor een keuring:
Benzine €29,95 inclusief afmeldkosten
Diesel €29,95 inclusief roetmeting afmeldkosten
Hybride / Elektrisch €29,95 inclusief afmeldkosten

Natuurlijk is het bij ons ook mogelijk om voor een APK-keuring een leenauto mee te krijgen.
Wilt u dit dan wel aangeven bij het maken van de afspraak.

Maak direct een afspraak voor de apk van uw auto

Bent u op zoek naar de juiste plek voor een apk in Zwanenburg, in de buurt van Halfweg? Maak nu telefonisch een afspraak met ons en u kunt uw auto direct bij ons langsbrengen voor een keuring. U kunt ons bereiken op 020-4971743. Een van onze medewerkers staat u graag te woord om een afspraak te maken voor een apk, of om antwoord te geven op uw vragen.

Uw auto direct gekeurd?

[gravityform id=”1″ title=”false” description=”false”]

APK Keuring

Als u een voertuig in uw bezit heeft, is het belangrijk om te weten óf en wanneer deze APK goedgekeurd moet zijn. Als uw voertuig APK-plichtig is, dan mag u niet rijden zonder geldige APK. Doet u dat wel, dan krijgt u daarvoor een boete van de RDW of de politie. Als u een ongeluk krijgt met een niet goedgekeurd voertuig, dan keert uw verzekeringsmaatschappij mogelijk geen geld uit. Het is dus van groot belang om te weten wanneer uw voertuig APK- gekeurd moet zijn.

Onderhoud

Een auto moet onderhouden worden volgens de fabrieksvoorschriften. Dat betekent op afgesproken tijden of kilometerstanden een beurt. Dat kost weliswaar geld, maar voorkomt veel duurdere reparaties achteraf.

Vroeger moest een auto na 10.000 kilometer een beurt; tegenwoordig is dat vaak al 30.000 kilometer, of nog langer. Tijdens zo’n beurt worden slijtagedelen vervangen en andere problemen tijdig gesignaleerd. En dat is maar goed ook: een setje remblokken vervangen kost een fractie van nieuwe remschijven, om maar een voorbeeld te noemen.

Een regelmatige beurt blijft noodzakelijk, want voorkomen is beter dan genezen.

Graag nodigen wij u uit om een kopje koffie te komen drinken