Flat Preloader Icon

Een snelle APK bij onze garage in Zwanenburg

Bij DJ Auto’s kunt u ook terecht voor APK-keuringen.

APK

Zoekt u een goede en snelle apk garage voor een apk in Zwanenburg, regio Halfweg? Kom dan naar DJ Auto’s en Scooters en laat uw auto keuren bij onze garage voor €29,95 inclusief afmeldkosten en eventuele roetmeting . Zowel benzine, diesel, hybride of elektrische auto’s kunnen door onze keurmeesters worden gekeurd. Terwijl wij de keuring uitvoeren, krijgt u van ons uiteraard gratis een leenauto mee. Zo komt u niet zonder vervoer te zitten. Wilt u een apk laten uitvoeren? Neem dan contact met ons op. 

De invloed van wijzigingen in de brandstof

Als de brandstof van uw voertuig wijzigt, dan kan dit van invloed zijn op de datum per wanneer u het voertuig voor APK moet laten keuren. Bijvoorbeeld een auto gaat van benzine naar gas, de APK-keuring verandert dan van de eerste keer na 4 jaar, dan 2, weer 2 en dan 1 naar eerste APK-keuring na 3 jaar en daarna elk jaar.

De kosten voor een keuring:
Benzine €29,95 inclusief afmeldkosten
Diesel €29,95 inclusief roetmeting afmeldkosten
Hybride / Elektrisch €29,95 inclusief afmeldkosten
Diesel  €80,-  deeltjes teller + roetmeting inclusief afmeldkosten

Natuurlijk is het bij ons ook mogelijk om voor een APK-keuring een leenauto mee te krijgen.
Wilt u dit dan wel aangeven bij het maken van de afspraak.

Invoering deeltjesteller test bij APK

Vanaf 1 januari 2023 moeten de uitlaatgassen van dieselvoertuigen met een verplicht roetfilter tijdens de APK worden getest met een deeltjesteller. Met de deeltjesteller wordt op een eenvoudige en snelle manier de werking van een roetfilter nauwkeurig getest. Goed werkende roetfilters dragen bij aan een vermindering van de fijnstofuitstoot bij dieselvoertuigen. Deze hebben dan ook een positief effect op de luchtkwaliteit.
 
Wilt u weten of uw dieselauto ook een deeltjesteller test nodig heeft?
Dat is duidelijk te zien wanneer u op de site van de RDW in het raadpleegscherm het kenteken invult. Er staat dan bij roetfilter verplicht: ja. Dan moet uw auto ook de deeltjesteller test hebben bij de APK keuring. U kunt ook contact met ons opnemen, dan zullen wij voor uitzoeken of uw voertuig ook een deeltjesteller test moet hebben bij de APK.
De kosten voor de APK keuring met deeltjesteller bedraagt €80,-.

Maak direct een afspraak voor de apk van uw auto

Bent u op zoek naar de juiste plek voor een apk in Zwanenburg, in de buurt van Halfweg? Maak nu een afspraak via onze contact pagina of via Whatsapp  en u kunt uw auto direct bij ons langs brengen voor een keuring. Een van onze medewerkers staat u graag te woord om een afspraak te maken voor een apk, of om antwoord te geven op uw vragen.

Uw auto direct gekeurd?

APK Keuring

Als u een voertuig in uw bezit heeft, is het belangrijk om te weten óf en wanneer deze APK goedgekeurd moet zijn. Als uw voertuig APK-plichtig is, dan mag u niet rijden zonder geldige APK. Doet u dat wel, dan krijgt u daarvoor een boete van de RDW of de politie. Als u een ongeluk krijgt met een niet goedgekeurd voertuig, dan keert uw verzekeringsmaatschappij mogelijk geen geld uit. Het is dus van groot belang om te weten wanneer uw voertuig APK- gekeurd moet zijn.

Ook scooters vallen onder onze expertise

Naast een apk kunt u voor nog vele andere diensten terecht bij onze garage in Zwanenburg, nabij Halfweg. Zo zijn wij ook gespecialiseerd in scooters. U kunt bij ons kiezen uit diverse fraaie scooters, maar ook profiteren van onze dienstverlening. Plan een onderhoudsbeurt voor uw scooter in, of schakel ons in voor scooter reparatie wanneer u problemen heeft met uw scooter. Wij staan te allen tijde voor u klaar.

Graag nodigen wij u uit om een kopje koffie te komen drinken

Nieuwe occasion nodig? Of afspraak maken voor APK of onderhoud?

Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

DJ Auto's en scooters 2023 | Website ontwikkeld door Racod Websites & Webshops