Flat Preloader Icon

Uw diesel langsbrengen voor een apk

Home / Diesel APK

RDW-erkende vakgarage

Ruime voorraad auto’s en scooters

Gratis leenvoertuig bij reparatie

Heeft u een auto die op diesel rijdt en is deze toe aan een apk? Dan bent u zich wellicht bewust van het belang en de specifieke eisen die gesteld worden aan dieselauto’s tijdens deze keuring. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een essentiële veiligheidscheck, zeker voor dieselvoertuigen waarbij bepaalde aspecten zoals emissies strenger worden gecontroleerd dan bij benzinevarianten.

Wilt u graag uw diesel langsbrengen voor een apk?

Maak direct een afspraak

diesel apk

Breng uw diesel auto naar ons voor een apk

Een diesel langsbrengen voor een apk vereist een specialistische aanpak. Dieselauto’s hebben hun eigen set van uitdagingen en punten van aandacht. Bijvoorbeeld het roetfilter en de uitstootmetingen die bepaalde normen moeten halen. De ervaren monteurs van onze garage zijn getraind om elke nuance van een apk voor een auto die op diesel rijdt te herkennen. Zij zorgen ervoor dat uw voertuig niet alleen voldoet aan alle wettelijke eisen, maar dat u ook met een gerust hart de weg op kunt. We combineren moderne technologie met ouderwets vakmanschap om ervoor te zorgen dat uw diesel weer klaar is voor vele veilige kilometers wanneer u langskomt in onze garage voor een apk.

Plan vandaag nog uw afspraak in

De APK is geen onderdeel om licht over te denken, vooral niet bij dieselvoertuigen. Door tijdig uw diesel langsbrengen voor een apk voorkomt u boetes, maar belangrijker nog, u zorgt voor uw eigen veiligheid en die van anderen op de weg. Bent u klaar voor die gemoedsrust van goed onderhoud? Neem dan snel contact met ons op en plan een afspraak in. Bij DJ Auto’s en Scooters staan we voor u klaar met deskundig advies en topkwaliteit service.

Nieuwe occasion nodig? Of afspraak maken voor APK of onderhoud?

Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

DJ Auto's en scooters 2023 | Website ontwikkeld door Racod Websites & Webshops