Flat Preloader Icon

Een servicebeurt voor uw scooter in Zwanenburg

Home / Servicebeurt scooter Zwanenburg

RDW-erkende vakgarage

Ruime voorraad auto’s en scooters

Gratis leenvoertuig bij reparatie

Wilt u een servicebeurt voor uw scooter plannen in Zwanenburg? Dan is het belangrijk om te weten waarom periodiek onderhoud essentieel is. Een scooter is een duurzame investering, en zoals bij elke investering, wilt u deze in topconditie houden. Een regelmatige servicebeurt zorgt niet alleen voor een langere levensduur van uw tweewieler maar verzekert u ook van veilige ritten.

Is uw scooter toe aan een servicebeurt?

Maak direct een afspraak

Bluescooter

Bij ons plant u een servicebeurt in voor uw scooter

Het plannen van een servicebeurt aan uw scooter bij DJ Auto’s en Scooters garandeert kwalitatief hoogwaardig onderhoud. Ons team van ervaren monteurs heeft uitgebreide kennis van verschillende scootertypen en kan daardoor elk mogelijk probleem tackelen. Naast een servicebeurt, kunnen zij ook eventuele reparaties uitvoeren. Mocht uw scooter grotere mankementen vertonen, dan adviseren wij u over de beste oplossing. En als u toe bent aan een nieuwe uitdaging, kunt u ook bij ons terecht voor prachtige scooter occasions.

Maak vandaag nog een afspraak voor uw scooter

Het regelen van een servicebeurt aan uw scooter hoeft niet ingewikkeld te zijn. Wij staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en om een afspraak in te plannen bij onze garage wanneer het u uitkomt. Wacht niet tot er problemen ontstaan, maar wees proactief. Neem contact met ons op en zorg ervoor dat uw scooter de zorg krijgt die het verdient. Zo kunt u blijven genieten van alle voordelen die een scooter u biedt.

Nieuwe occasion nodig? Of afspraak maken voor APK of onderhoud?

Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

DJ Auto's en scooters 2023 | Website ontwikkeld door Racod Websites & Webshops