Flat Preloader Icon

Welkom in onze werkplaats

Deskundig en regelmatig onderhoud kunnen veel problemen onderweg voorkomen. Welk merk of type auto u ook rijdt. Maar wij klaren de klus! En tegen concurrerende tarieven. Wij hebben altijd overleg met u bij onverwachte reparaties.

Snelservice

Voor kleine onderhoudswerkzaamheden of kleine reparaties ( bandenspanning, accu testen of accu vervangen, vloeistofniveaus, het vervangen van een ruitenwisser etc) kunt u altijd, zonder afspraak bij ons terecht. Wij helpen u terstond. En mocht u even moeten wachten, dan staat de (gratis en verse) koffie klaar!

APK Keuringsstation

DJ Auto’s & Scooters is een RDW erkend APK keuringsstation voor zowel benzine- als dieselauto’s. Wij hebben een gediplomeerde APK Keurmeester. Een APK keuring kost bij ons € 42,60. Voor een dieselauto komt daar nog € 22,50 bij voor de roetmeting. In combinatie met een grote beurt, brengen wij u de APK keuring niet in rekening.

​Voertuigsoort Datum eerste​ toelating Brandstofsoort​ Wanneer keuren? ​
Personenauto’s (met een ledig gewicht tot en met 3.500 kg) en lichte bedrijfsauto’s (met een maximaal toegestane massa tot en met 3.500 kg)​ ​ ​ ​ ​ ​Na 1 januari 2005​ Benzine, alcohol en/of elektromotor Eerste APK na 4 jaar, daarna twee keer na 2 jaar, daarna elk jaar​
Na 1 januari 2005​ Diesel, gas of anders (evt.in combinatie met elektrisch)​ ​Eerste APK na 3 jaar, daarna elk jaar​
Vóór 1 januari 2005, voertuig niet ouder dan 30 jaar Alle soorten ​ ​Eerste APK na 3 jaar, daarna elk jaar
Voertuig 30 jaar of ouder Alle soorten ​ ​Eens per 2 jaar
Vóór 1 januari 1960 Alle soorten ​ ​Geen APK-plicht
​Zware voertuigen (boven de 3.500 kg)  ​ Na 1 januari 1960​ Alle soorten ​ Elk jaar APK​
Vóór 1 januari 1960 Alle soorten ​ Geen APK-plicht ​
Bijzondere voertuigen (taxi, ambulance, bus, vervoer gevaarlijke stoffen) Alle toelatingsdata Alle soorten ​ Elk jaar APK ​

De invloed van wijzigingen in de brandstof

Als de brandstof van uw voertuig wijzigt, dan kan dit van invloed zijn op de datum per wanneer u het voertuig voor APK moet laten keuren. Bijvoorbeeld een auto gaat van benzine naar gas, de APK-keuring verandert dan van de eerste keer na 4 jaar, dan 2, weer 2 en dan 1 naar eerste APK-keuring na 3 jaar en daarna elk jaar.

De kosten voor een keuring:
Benzine €29,95 inclusief afmeldkosten
Diesel €29,95 inclusief roetmeting afmeldkosten
Hybride / Elektrisch €29,95 inclusief afmeldkosten

Natuurlijk is het bij ons ook mogelijk om voor een APK-keuring een leenauto mee te krijgen.
Wilt u dit dan wel aangeven bij het maken van de afspraak.

Maak direct een afspraak voor de apk van uw auto

Bent u op zoek naar de juiste plek voor een apk in Zwanenburg, in de buurt van Halfweg? Maak nu telefonisch een afspraak met ons en u kunt uw auto direct bij ons langs brengen voor een keuring. U kunt ons bereiken op 020-4971743. Een van onze medewerkers staat u graag te woord om een afspraak te maken voor een apk, of om antwoord te geven op uw vragen

Uw auto direct gekeurd?

APK Keuring

Als u een voertuig in uw bezit heeft, is het belangrijk om te weten óf en wanneer deze APK goedgekeurd moet zijn. Als uw voertuig APK-plichtig is, dan mag u niet rijden zonder geldige APK. Doet u dat wel, dan krijgt u daarvoor een boete van de RDW of de politie. Als u een ongeluk krijgt met een niet goedgekeurd voertuig, dan keert uw verzekeringsmaatschappij mogelijk geen geld uit. Het is dus van groot belang om te weten wanneer uw voertuig APK- gekeurd moet zijn.

Ook scooters vallen onder onze expertise

Naast een apk kunt u voor nog vele andere diensten terecht bij onze garage in Zwanenburg, nabij Halfweg. Zo zijn wij ook gespecialiseerd in scooters. U kunt bij ons kiezen uit diverse fraaie scooters, maar ook profiteren van onze dienstverlening. Plan een onderhoudsbeurt voor uw scooter in, of schakel ons in voor scooter reparatie wanneer u problemen heeft met uw scooter. Wij staan te allen tijde voor u klaar.

Nieuwe occasion nodig? Of afspraak maken voor APK of onderhoud?

Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

DJ Auto's en scooters 2023 | Website ontwikkeld door Racod Websites & Webshops