Flat Preloader Icon

Professionele airco reparatie aan uw auto in Zwanenburg

Home / Airco reparatie auto Zwanenburg

RDW-erkende vakgarage

Ruime voorraad auto’s en scooters

Gratis leenvoertuig bij reparatie

Voor een airco reparatie van uw auto kunt u altijd aankloppen bij DJ Auto’s en Scooters In Zwanenburg. Wij hebben veel ervaring met het repareren en onderhouden van auto’s. Ook voor onderhoud aan de airco een airco reparatie in uw auto draaien onze monteurs hun hand niet om. Werkt uw airco niet meer naar wens of heeft u een ander probleem dat u wilt laten oplossen? Neem dan contact met ons op en breng uw auto langs in Zwanenburg. Wij zorgen ervoor dat uw airco weer optimaal werkt.

Airo laten repareren in uw auto?

Maak direct een afspraak

airco reparatie auto

Een airco reparatie in uw auto

In de meeste moderne auto’s is een airconditioning ingebouwd. Dit is heel comfortabel als het warm wordt in de auto. In de zomer, of op vakantie, zorgt een airco dat de temperatuur niet oploopt. Dat is trouwens ook veiliger, want u raakt niet bedwelmd door de hitte. Als de airco niet meer goed werkt, is dat dan ook heel vervelend. Een airco reparatie voor uw auto kan bij onze garage in Zwanenburg gelukkig snel worden uitgevoerd door onze professionele garagemedewerkers in onze werkplaats. Zo kunt u snel weer de weg op, ook op de heetste dagen van het jaar.

Kom naar onze garage in Zwanenburg

Heeft u een kapotte airconditioning in uw auto of wilt u een ander onderdeel van uw auto laten repareren? Bel nu met een van onze medewerkers en maak een afspraak bij ons autobedrijf. Wij helpen u zo snel mogelijk om het probleem te verhelpen. Ook voor vragen kunt u natuurlijk bij ons terecht. U kunt ons bereiken op 020-4971743. Onze garage is zes dagen per week geopend, en wij staan klaar om de reparatie en onderhoud aan uw auto uit te voeren.

Nieuwe occasion nodig? Of afspraak maken voor APK of onderhoud?

Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

DJ Auto's en scooters 2023 | Website ontwikkeld door Racod Websites & Webshops