Flat Preloader Icon

Onderhoud aan uw scooter in Zwanenburg

Voor professioneel onderhoud aan uw scooter komt u langs bij DJ Auto’s en Scooters. Reparaties en scooter onderhoud in Zwanenburg, Halfweg en omstreken is onze specialiteit. Onze ervaren monteurs staan klaar om uw scooter af te stellen, grondig te inspecteren en weer helemaal klaar te maken voor de weg. Een regelmatige onderhoudsbeurt van uw scooter houdt het voertuig in goede staat en voorkomt dat u plotseling met problemen stil komt te staan. Kom dus bij ons langs voor al uw scooter onderhoud in Haarlem en omgeving.

Een grondige onderhoudsbeurt voor uw scooter

Scooters zijn makkelijke en praktische vervoersmiddelen, en bovendien ook heel leuk om mee rond te rijden. Als trotse scootereigenaar wilt u natuurlijk wel dat uw voertuig in goede conditie is – en blijft. Het is daarom verstandig om regelmatig een onderhoudsbeurt aan uw scooter te laten uitvoeren. De ervaren monteurs van ons autobedrijf kijken uw scooter graag na op mogelijke problemen, en tunen de scooter opnieuw zodat hij optimaal presteert. Kleine mankementen lossen we daarbij meteen op in onze werkplaats, zodat de kans dat er iets misgaat, sterk afneemt. Voor scooter onderhoud in Halfweg en omstreken kunt u altijd bij ons aankloppen.

Neem contact op voor onderhoud aan uw voertuig

Op zoek naar een plek voor onderhoud of een reparatie aan uw scooter in Zwanenburg? Neem dan contact met ons op, en laat onze experts uw scooter opnieuw in topconditie brengen. Bel nu naar 020-4971743 en maak een afspraak voor een onderhoudsbeurt. Daarmee rijdt u veiliger en meer comfortabel, en houdt u uw scooter nog heel lang in een goede staat.

Snelservice

U kent dat wel, een lekke band en dan pas een week later aan de beurt zijn.

DJ scooters heeft een snel service voor de volgende problemen:
Accu’s
Banden
Remmen
Uitlaat

Zo kunt u de dezelfde dag nog geholpen worden.

Meteen contact opnemen

Graag nodigen wij u uit om een kopje koffie te komen drinken

Nieuwe occasion nodig? Of afspraak maken voor APK of onderhoud?

Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

DJ Auto's en scooters 2023 | Website ontwikkeld door Racod Websites & Webshops