Flat Preloader Icon

Uw scooter in Zwanenburg

Home / Scooter Zwanenburg

RDW-erkende vakgarage

Ruime voorraad auto’s en scooters

Gratis leenvoertuig bij reparatie

Een scooter is voor velen meer dan slechts een vervoersmiddel; het staat symbool voor vrijheid, flexibiliteit en het gemak waarmee men door het stadsverkeer manoeuvreert. Zwanenburg en omgeving bieden talloze mogelijkheden om te genieten van ritjes, of het nu gaat om het dagelijkse woon-werkverkeer, een uitstapje in het weekend of die snelle rit naar de supermarkt.

Meer informatie nodig over onze scooter diensten?

Maak direct een afspraak

scooter zwanenburg

U kunt bij ons terecht voor het aanschaffen of laten maken van een scooter

Bij auto- en scootergarage DJ Auto’s en Scooters begrijpen we als geen ander de waarde van een betrouwbare scooter. Onze dienstverlening is erop gericht om u zorgeloos de weg op te helpen met de volgende diensten:

  1. Het kopen van een scooter: Wij bieden een breed assortiment aan scooters, variërend in modellen, merken en prijsklassen. Ons deskundig personeel helpt u graag bij het maken van de perfecte keuze die aansluit bij uw wensen en behoeften.
  2. Het laten repareren van een scooter: Mocht uw scooter onverhoopt een defect vertonen, dan staan onze ervaren monteurs klaar om uw scooter weer in topconditie te krijgen. Met hun uitgebreide kennis en expertise bent u verzekerd van kwalitatieve reparaties.
  3. Een servicebeurt aan een scooter: Regelmatig onderhoud is essentieel om uw scooter in optimale conditie te houden. Of het nu gaat om een kleine check-up of een uitgebreide servicebeurt, wij zorgen ervoor dat uw scooter weer veilig en soepel de weg op kan.

Plan vandaag nog uw afspraak in

Kwaliteit, deskundigheid en klanttevredenheid staan bij ons hoog in het vaandel. Heeft uw scooter onderhoud nodig, of overweegt u een nieuw model aan te schaffen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij adviseren u graag en plannen indien nodig een afspraak voor u in. Zorg dat u altijd zorgeloos de weg op kunt en laat uw scooter door ons onder handen nemen.

Nieuwe occasion nodig? Of afspraak maken voor APK of onderhoud?

Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

DJ Auto's en scooters 2023 | Website ontwikkeld door Racod Websites & Webshops