Flat Preloader Icon

Een scooter kopen in Zwanenburg

Home / Scooter kopen Zwanenburg

RDW-erkende vakgarage

Ruime voorraad auto’s en scooters

Gratis leenvoertuig bij reparatie

Wilt u een Sym of Kymco scooter kopen in Zwanenburg, nabij Halfweg? Kom dan naar DJ Auto’s en Scooters. Of u nu een Kymco of een Sym scooter wilt kopen: wij hebben een ruime voorraad van verschillende modellen. Naast nieuwe scooters hebben we ook altijd een aantal aantrekkelijke occasions staan. Een Kymco of een andere scooter kopen – dat kan bij ons.

Een scooter kopen?

Maak direct een afspraak

scooter kopen

Een scooter kopen doet u bij ons

Wie een scooter wil kopen, moet beslist eens bij ons langskomen. Wij hebben namelijk een ruim aanbod nieuwe en tweedehands scooters, van lage tot hoge prijsklassen. Als u een Kymco een Sym scooter wil kopen, hebben wij in onze garage in Zwanenburg, nabij Halfweg, het grootste aanbod in de regio. Een Kymco of Sym kopen is dan ook erg aantrekkelijk bij DJ Auto’s en Scooters. Kom nu langs en sla uw slag. Naast de verkoop zijn wij ook gespecialiseerd in het onderhoud en de reparatie van uw scooter. Onze monteurs kijken iedere scooter na in onze werkplaats, zodat we zeker weten dat de scooter die we u meegeven in optimale staat is.

Komt u een Kymco scooter of een Sym scooter kopen?

Bent u van plan een scooter te kopen bij onze garage? Als u een Kymco scooter wilt kopen of een Sym scooter wilt, bent u bij ons aan het juiste adres. Een Kymco of Sym scooter kopen bij onze garage in Zwanenburg, regio Halfweg, is erg aantrekkelijk, want de prijs-kwaliteitverhouding die wij bieden is uitstekend. Dat vindt u nergens anders in de omgeving van Haarlem. Wilt u een Kymco of Sym kopen? Neem dan contact op met onze medewerkers. Zij helpen u graag met het vinden van de beste scooter voor u. Bel ons nu op 020-4971743 voor meer informatie, of om een afspraak te maken voor een proefrit.

Nieuwe occasion nodig? Of afspraak maken voor APK of onderhoud?

Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

DJ Auto's en scooters 2023 | Website ontwikkeld door Racod Websites & Webshops